Lapland Hike

Naturguide Ethel Åberg

Ammarnäs och Vindelfjällens naturreservat med guide är tryggt och säkert.
Mikael Båth

Lapland Hike

Guidade upplevelser


Naturguiden Ethel Åberg driver företaget Lapland Hike som erbjuder guidade upplevelser i Ammarnäs och Vindelfjällens naturreservat för dig som vill komma ut och uppleva området med sin fantastiska mångfald av natur och kultur på ett tryggt och säkert sätt.

Ethel är född och uppvuxen i Ammarnäs. Hon har jobbat som guide sedan 2012 och är medlem i och Auktoriserad turistguide, nationellt certifierad genom Sveguide och certifierad Naturguide via Gränslösa Guider. Dessutom är hon medlem och verksam guide i den ideella föreningen Ammarnäs Berättare och Kulturguider. Tillsammans med Ethel får du möjligheten att skapa egna äkta minnen genom genuina och hållbara upplevelser som är trygga och säkra.


Ethel och hennes företag Lapland Hike är en del av Västerbotten Experience vilket innebär att du erbjuds genuina upplevelser av Västerbottens kultur och natur när du besöker Lapland Hike. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet tillsammans med västerbottnisk livsstil och gästvänlighet i fokus. Håll utkik efter sigillet Västerbotten Experience som visar vägen till mera hållbara natur- och kulturupplevelser.

För inspiration, bokning och kontakt med Ethel Åberg www.laplandhike.se, info@laplandhike.se, +46 (0)70-578 21 47