Bistro med lokala råvaror

Bistro & butik med toppkvalité på allt

Guidecenter har under lågsäsong öppet för lunch och på begäran kvällstid. Se vår Facebooksida för mer information.

Bistro & butik

Bistron


Vi serverar en enklare meny med mat lagad från grunden med de bästa lokala råvarorna. Fjällvilt och bageriet i Sorsele ser till att det alltid är högsta tänkbara kvalité på rätterna som lämnar köket.


På menyn hittar du hamburgare gjorda på nöt- och renkött. Älgskav och renkött i flera olika tappningar. Vår klassiska Fiskarns pasta är en storsäljare som ofta kombineras med glass och varma hjortron till efterrätt. Vegetarianer och veganer erbjuds vår Belugabiff med en klar potatissallad.


Naturligtvis har vi också öl och vin till maten om så önskas. Ett tiotal olika ölsorter från ljus lager till mustiga IPAs. Vinerna är speciellt utvalda för att passa bra ihop med våra rätter som ofta består av rökt kött och fisk.


Lunch


Varje lunch serveras med smör och bröd, sallad, lättdryck och en liten kaka.


Vi hoppas att du som gäst skall känna att det finns god mat till ett rimligt pris i byn även under lågsäsong.


Vi har öppet för lunchservering måndag till fredag mellan klockan 11:00 och 14:00. Vissa helgdagar och storhelger kan det vara så att vi inte serverar lunch men då meddelar vi det i god tid här på Guidecenter och på vår Facebooksida.


Smaklig måltid!


Butiken


I vår butik hittar du saker för vandring och fiske under sommaren. På vintern byter vi sortiment för kyla och isfiske.


Vandrarna hittar torrmat, gas, kartor, Lemmelkaffe, myggmedel, muggar och en massa andra saker som kan komma till pass på vandringen.


Vi har samma tänk i butiken som i köket och säljer enbart saker av absolut högsta kvalité. Märken som Patagonia, Simms, Scott, Scientific Anglers, Lamson/Waterworks och Guideline gör dig garanterat nöjd med ditt köp.


Vi har alla flugor som passar för våra vatten. Vi har exempelvis tubflugor från Ulf Lundmark och Mikael Båths olika specialmönster som Special Pupa, Spiderserien, LL Caddis och LL Emerger i sortimentet.